## HONG KONG COLLEGE OF PAEDIATRICIANS

## **Committee for Subspecialty Boards**

## Forum on the Impact of Hong Kong Children's Hospital on the future paediatric training and service

Date : 24 September 2016 (Saturday)

Time : 2:00 pm - 5:50 pm

Venue : Function Room 1, 2/F, HKAM Jockey Club Building Chairman : Dr CW Chan, Director of Subspecialty Boards

## **AGENDA**

Description	Speaker	Time	Remarks
Description	Speaker	Duration	Kelliai KS
Welcome Remarks	Duof VI Lou Duosident		2.00000 2.05000
	Prof YL Lau, President	5 mins	2:00pm – 2:05pm
Setting the Scene	Dr Chan Chok Wan	10 mins	2:05pm – 2:15pm
Progress of the Hong Kong Children's	Dr TL Lee, HCE (HKCH)	20 mins	2:15pm – 2:35pm
Hospital (HKCH)			
Proposed service models of subspecialty	Part I:	100 mins	2:35pm – 4:15pm
services – in phase 1 and in full operation			
of HKCH	2. Haem/Onc –CF Chan		
	3. PICU –KL Hon		
<u>Part I</u> – 4 subspecialties moving into	4. Renal –KC Tse		
HKCH in phase 1			
Part II – 11 subspecialties supporting	Part II:		
HKCH in phase 1, moving in when full	1. Adol Med- PY Loung		
operation	2. DBP – CC Lam		
	3. Endo – WM But		
Each subspecialty (in alphabetical order)	4. Genetics – Ivan Lo		
to speak for 5-7 minutes.	5. GI – Rosanna Wong		
	6. Imm Allergy &ID		
	– YL Lau		
	7. Metab – J Hui		
	8. Neonat – NS Kwong		
	9. Neurol – KT Liu		
	10. Resp – YC Tam		
	11. Rheumat – KP Lee		
TEA BREAK		20 mins	4:15pm – 4:35pm
Panel discussion and open forum	Panelist:	60 mins	4:35pm – 5:35pm
Impact on service and training	NS Kwong		
Panelists: COC chairman, COS of a	LY So		
Regional Hospital, private paediatrician,	YC Tsao		
young Fellows, trainee representatives	Euan Soo/YFS & Trainees		
	group		
Summing up and the way forward	Prof YL Lau	15 mins	5:35pm – 5:50pm
Speakers: the President / Chairman	Dr CW Chan		- r
	5 · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·	(Total: 3 hrs&	50mins)
	l .	1\20ta. 5 msc	, ,